Yhteisiä juttuja – kokataan yhdessä

Mulla on kokin koulutus, mutta varsinaista kokin työtä suoraan en ole koskaan tehnyt. Tykkään kyllä laittaa ruokaa, mutta se puoli on jäänyt vähemmälle, kun tuntuu ettei lapsille kelpaa mikään muu kuin jauhelihaskastike, kanakastike ja makaronilaatikko. Yritä siinä sitten tehdä jotain hienoa gurmeeruokaa kun vastaus on aina ”yök, en syö”.  Kaiken tämän kruunaa vielä se, että Ilkka syö omaa ruokaansa treenivalmennusten vuoksi, joten minä syön sitten lasten kanssa samaa ruokaa. Muutenkin jotenkin aina ideat loppuu kesken ja kiireen keskellä ei aina jaksa miettiä muuta kun sitä nopeiten tehtävää ruokaa, jonka keksii.

Vastaan tuli jossain vaiheessa Feelia Ruokakauppa – Kotiruoan verkkokauppa ja päätettiin kokeilla tilata sieltä ruokaa. No sieltä tuli kivan isot satsit ruokaa, vaikka tilattiin vain kahden hengen ruoat. Osa oli tosi hyviä ja ne oli sellaisia, että piti vain lämmittää tai tyylillä lisätä vesi sekaan. Eli ihan kivat oli, mutta en kokenut tätä palvelua omaksi. Sitten törmäsin Ruokaboksi – Etusivu palveluun ja sain sieltä alennuksella ruokaboksin, jonka päätin ottaa vastaan. Tiedostin, että ruokaboksissa tulisi tuotteet, joista pitäisi itse valmistaa ruoat, mutta yllätyin Ruokaboksista täysin!

Ruokaboksilta meille tulee kahden hengen boksi, jossa on aina kolme reseptiä. Resepteihin on mukana ainekset ja parasta on, että kaikki ovat täysin tuoreita! Tein muutaman ruoan itselleni ja lopulta Ilkkakin innostui maistelemaan niitä ja sitten homma menikin siihen, että alettiin kokkaamaan yhdessä ja nyt ollaan tehty sitten useamman viikon ajan kokkailut kahdestaan. Ilkka pilkkoo ja minä hoidan muut työt. Meille oikein sopiva työnjako. Jopa meidän tyttö on syönyt kiltisti useampaa ruokaa boksista ja olen niin ylpeä siitä! Nuorimmainen vähän nikottelee, mutta on tehty sitten joka toinen päivä sellaista ruokaa, jota nuorin voi syödä myös seuraavana päivänä, jolloin me kokkaillaan ruokaboksin ruokaa.

Useimmat ruoista on sellaisia, että en ikimaailmassa olisi tehnyt sitä ilman ruokaboksia, mutta ruoat ovat olleet taivaallisen hyviä. Olen myös oppinut, että ihan perussalaattia voi maustaa ja nykyisin lapset kysyykin ensimmäisenä, että maustanhan taas salaatin ruokaboksin tyyliin.

On ollut kivaa kun Ilkka on irronnut ruokavaliostaan ja alkanut syödä samaa ruokaa meidän muiden kanssa. Istutaan aina yhdessä pöytään kun tulee kokkailtua kunnolla. Muutenkin tykkään meidän yhteisistä ruoan laitto hetkistä kotona. Koen myös, että Ruokaboksin ruoat on olleet näin lihavuusleikatun näkökulmasta tosi hyvä juttu, kun tulee syötyä oikeasti monipuolisesti!

Eli ei muuta kun Ruokaboksi kokeiluun kaikille! Tällä hetkellä on tarjous, että ensimmäisestä tilauksesta saa -20 € hinnasta pois, kun käytät koodia 6FPE ja tilauksen voit tehdä siis osoitteessa Ruokaboksi – Etusivu.

Huom. tämä ei ole maksettu mainos tai yhteistyö, vaan ihan puhtaasti omasta innostuksesta kirjoitettu! Nimim. tänään taas tulee uusi boksi!

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *